Konsert med Mari Skeie Ljones og Spring du fela

Ringebu Prestegard den 23. september kl. 19

Foto: Ingvil Skeie Ljones

Bandet «Spring du fela» består av: Camilla Granlien – vokal, Mari Skeie Ljones - fele og vokal, Olav Christer Rossebø - gitar, mandola, mandolin og Jo Fougner Skaansar – kontrabass.

Spring du fela er folkemusikkpoesi. Aktørene har fått norske poeter til å lage dikt på bakgrunn av livene til felespillere, sangere og andre som har betydd mye for tradisjonsmusikken bandet spiller. Så har Camilla Granlien og Mari Skeie Ljones lagd musikk til diktene, som har blitt til nye sanger og utgivelsen av «Ein skyttel full av song». Nå gleder musikerne seg til å presentere musikken for tilhørerne i Prestegarden. Velkommen til trivelig musikkveld!

Servering av kaffe og kringle etter konserten.

Inngang kr. 250

Sponset av Folkeakademiet for Midt-Gudbrandsdal